O školi


Plesna škola Cha Cha Moon je pocela sa radom u oktobru 2014. godine  Provereni tim instruktora plesne škole, koja se nalazi na Novom Beogradu  svim zaljubljenicima u igru nudi mogućnost da zakorače u svet plesa i zabave. Sa željom da ples, kao plemenita disciplina bude predstavljen na jedan drugačiji način, u novom, klimatizovanom i konforno opremljenom prostoru naše škole, svi polaznici imaju priliku da nauče osnove standardnih i latino-američkih plesova.

U našoj školi ples učimo kao umetnost, sport i hobi, koji donosi zabavu i druženje, ali mu ne oduzmemo njegovu otmenost i ekskluzivnost. Ples je najbolji način da se opustite, zabavite i steknete nove prijatelje, a ponuda plesne škole Cha Cha Moon obuhvata sledeće programe:


Pozivamo Vas da odaberete neke od naših programa i zajedno sa Vašim prijateljima ili članovima Vaših porodica zakoračite sa nama u svet plesa, zabave, opuštanja i putovanja! Svakog meseca startuju početne grupe, a časovi koji se održavaju na srpskom i engleskom jeziku, prilagođeni su svim uzrastima i nivoima znanja.